Axioma Nederland

Axioma nv is in België al jaren een belangrijke lichtpartner in de OVL markt. Voor de Nederlandse markt zijn we ruim zes jaar geleden begonnen met de alleen vertegenwoordiging van het merk WE-EF Leuchten. Strategisch gezien hebben wij er toen voor gekozen om de markt vanuit de handelsnaam WE-EF Nederland te benaderen. In het afgelopen jaar hebben wij echter een aantal merken aan ons programma toegevoegd.

De uitbreiding van ons assortiment resulteert daarmee ook in het doorvoeren van de naam Axioma binnen de Nederlandse markt.

Wij zijn 'lichtspecialisten'. Experts dus, met heel wat knowhow. Dat is dan ook onze meerwaarde. We leveren niet alleen producten, maar ook services... én vooral, oplossingen : voor vraagstukken van bedrijven en overheden, zoals energiebesparing, productiviteit of veiligheid... maar ook van imago of marketing ... of van installatie- en onderhoudscomfort. Nu meer dan ooit door en met LED verlichting.


Merken

WE-EF

Het Duitse merk WE-EF is dé specialist in buitenverlichting voor de openbare ruimte. Oerdegelijk en betrouwbaar. WE-EF ontwikkelt en produceert hoogwaardige buitenarmaturen in combinatie met de meest moderne lichtbron- en controletechniek en niet te vergeten zeer geavanceerde optische systemen. De degelijkheid van WE-EF komt ook naar voren bij de uitmuntende engineering van het product. De matrijzen worden door eigen specialisten ontwikkeld en geproduceerd.

Flux

Flux Lighting is een Frans bedrijf, onder één dak met WE-EF France, gevestigd in Satolas et Bonce, in de buurt van Lyon.

Sinds 1993 is Flux Lighting gespecialiseerd in innovatieve lichttechnieken, in het domein van LED en Fiber Optic (optische vezel) armaturen. Door deze ervaring kon Flux Lighting ook vaardigheden ontwikkelen in aanverwante gebieden, voornamelijk in kleurmanagement systemen. Elk armatuur bestaat dan ook in een kleur-veranderende versie.

SLE

SLE staat voor Smart Light Engineering en is gevestigd in Slowakije.

Voor het OUTDOOR segment van SLE is Axioma de verdeler voor de Nederlandse markt. Op basis van de behoefte naar een specifieke lichtoplossing fabriceert SLE armaturen welke inspelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED en slimme (Smart) aansturingen. Voorbeelden zijn de DAMYA S en DAMYA M serie LED paaltoparmaturen.

Lumenia

Lumenia is een Sloveens bedrijf dat zijn specialisme heeft in de Openbare Verlichting.

Lumenia produceert een beperkt programma buitenverlichtingsarmaturen dat in het lagere prijssegment prima tot haar recht komt. Door het beperkte assortiment kunnen de laatste LED ontwikkelingen makkelijk worden geïmplementeerd in de bestaande behuizingen. Tevens bieden we met Lumenia een goede lichtoplossing op het gebied van zonne-energie.

Contactgegevens

Bezoekadres
Axioma Nederland
Middenweg 14
NL-3401 MB Ijsselstein
Nederland
Routebeschrijving
T +31 (0)30 32 00 899
info.nl@axioma.be

Stefan Piek
Sales manager
E stefan.piek@axioma.be
M +31 (0)6 400 218 36

Patricia de Ruyter
Sales support
E patricia.deruyter@axioma.be
T +31 (0)30 32 00 899

Hoofdkantoor / Facturatieadres
Axioma nv/sa
Mannebeekstraat 31
B-8790 Waregem
België
Routebeschrijving
BE 0542 532 480

Contact

In onze Privacy Verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.
Terug naar boven