FAGERHULT - Combilume DI/ID

zaterdag 20 december 2014
De combinatie van uitstekende lichtkwaliteit met een creatieve vonk, geeft Combilume de veelzijdigheid om elke ruimte aan te kleden.

Stel je eens voor: lichte oppervlakken in strakke vormen. Combilume is de uitgebreide familie die vindingrijke verlichtingsvormen mogelijk maakt via armaturen met grote lichte vlakken. Aan de wand gemonteerd, tegen het plafond of als pendelvariant is Combilume in diverse formaten verkrijgbaar met direct of indirect licht. Combineer ze onderling in creatieve clusters of laat ze elk afzonderlijk branden.

Moderne led- technologie

In Combilume is de LED-technologie met recht in zijn element. Met een moderne lichttechniek van zijwaarts uitstralende LED's worden er aangename, gelijkmatige oppervlaken gecreëerd voor zowel de individuele kantoorwerkplek als een grote ontmoetingsruimte. Dat maakt Combilume tot een creatief armatuur voor het hele project.

Transparantie

De speciaal door Fagerhult ontwikkelde afscherming biedt comfortabel kijkcomfort voor zowel de individuele kantoorwerkplek als een grote ontmoetingsruimte. Als de LED’s branden geeft het een gelijkmatig en comfortabel verlicht oppervlak, geschikt voor gebruik bij beeldschermen. Als de LED’s niet branden is het een decoratief transparant armatuur.

Meer informatie Combilume...Terug naar boven