FAGERHULT - EXCIS LED

woensdag 02 maart 2016
Elektriciteitsprijzen swingen de pan uit, daarom kan u tot 65% of meer besparen op uw elektriciteitsrekening door uw sporthal te verlichten/relighten met de EXCIS LED van ons merk FAGERHULT.

EXCIS LED biedt een ideale oplossing in sporthallen in termen van lichtcomfort, energie-efficiëntie, duurzaamheid en onderhoud.

Drie verschillende lichtverdelingen (breed, medium en asymmetrisch) en drie verschillende lichtpakketten bieden de garantie op een perfecte verlichting voor verschillende zalen en diverse sporten.

Verblindingscontrole door middel van een optisch prisma dat het licht controleert in de langszijde, zorgt voor een goede optische afscherming van het toestel en voldoet daarmee aan verblindingseisen/UGR22 in sporthallen.

Geoptimaliseerde lichtpakketten, rendementen tot 130 lm/W, gecombineerd met verblindingsreductie - gewoon, licht op de juiste plek, zonder daarom te hoeven inleveren op energie-eisen, dát maakt EXCIS LED de voor de hand liggende keuze.

Brochure...

Product video...

Technische informatie...

Specificaties:

  • balbestendig volgens norm VDE 0710-13 en DIN 57710-13
  • van 46W tot 170W (6000 tot 20300 lm)
  • 3 lichtuitstralingen: medium, breed en asymmetrische uitstraling
  • 3000K of 4000K (warm of koud wit) met MacAdam 3 SDCM
  • lange levensduur: L80 B50 80.000h - levensduur van de driver 100.000h/10%
  • dimbaar en schakelbaar mogelijk
  • eenvoudige installatie (niet meer te openen bij installatie en het armatuur weegt slechts 9 kg)


Steeds meer worden sportwedstrijden op alle niveaus gefilmd, ook bij training is dit een handige tool. Betrouwbare video-opnames vragen het juiste lichtniveau, de juiste kleurweergave en geen 'flickering'. Wanneer aan deze waarden niet wordt voldaan kan het de opnames bemoeilijken.

Door 3 fasen aansluiting en amplitude dimming voldoet de EXCIS LED aan de hoogste eisen volgens HDTV EN 12193:2007.

Terug naar boven